Mandag 11. mai er vi i gang igjen med kjøretimer for KL B

Sola Trafikkskole AS

Mandag 11. mai er vi i gang igjen med kjøretimer for KL B

Hei alle sammen.

Vi er nå endelig i gang igjen med kjøretimer for både bil og MC. 

Vi setter først opp kjøretimer til elever som har fått timene sine avlyst i perioden fra 13. mars og til i dag og vil ta kontakt med dere.

 

Sikkerhetskurs på Bane: Banen har begrenset plass, så her må det påregnes noe ventetid.

 

Trafikalt Grunnkurs: Vi er i gang med kurs, både nettbaserte kurs og vanlige kurs i klasserommet. 


Dere som har meldt interesse for Trafikalt Grunnkurs vil bli kontakt. Det vil bli lagt ut kurs på Web-siden så snart vi er klare.

 

Førerprøver som er blitt avlyst: her vil vi bestille nye i den rekkefølgen som skulle vært fra 12.mars og frem til i dag, så langt det lar seg gjøre. Vi venter på at vegvesenet skal åpne for prøver.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker solatrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sola Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn