Skolereglement

Sola Trafikkskole AS

Skolereglement

Sola Trafikkskole har som mål å tilrettelegge undervisningen slik at veien til målet blir mest mulig effektiv.

For å nå dette målet er det viktig at du setter deg inn i skolereglementet og spesielt legger merke til:

 

Undervisningstid: Dato og tid for kjøretime blir sendt til deg på sms. Oppmøte er på Sola Trafikkskole om ikke annet er avtalt. Du vil få en påminnelse på sms ettermiddagen før kjøretimen.

 

Søknad om førerkort: 

Eleven søker om førerkort på: www.vegvesen.no , du søker om nytt førerkort eller utvidelse av førerkort.

Søknad om teoriprøve og førerprøve:  Det er elevens ansvar å søke om tid for teoriprøve og førerprøve på www.vegvesen.no

(Husk at eventuell optikerattest eller helseattest må leveres til Vegvesen og teoriprøve må være bestått, før du kan bestille Førerprøve.)

 

NB. Tid for bestilling av praktisk prøve må avtales med din lærer .  Vi kan ikke garantere at du vil bli ferdig med opplæring i tide og ledig bil om dette ikke følges.

  

Betaling: Teoriundervisning betales senest etter 1. teorikveld.

Kjøretimer betales for hver kjøretime. All kreditt må være innbetalt til kjøreskolen senest en uke før eleven avlegger førerprøven.

Dersom dette ikke blir gjort, utgår førerprøven.

 

Avbestilling: Avbestilling av kjøretime må skje senest virkedagen i forveien før kl. 1200.

Avbestilling av Sikkerhetskurs på bane og Sikkerhetskurs på veg - langkjøringen og  planleggingsturen - og førerprøven må skje

TO virkedager i forveien før kl. 12.00.

 

Avtalt opplæring som ikke blir avbestilt til riktig tid må betales.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker solatrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sola Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn